25 Haziran 2014 Çarşamba

Bikini Al

Tatilin tadı deniz, kum ve güneş üçlüsünden ibaret diyenlerden misin? O halde sende büyük fırsatların başladığı, en kaliteli markaların en uygun fiyatlarla satışa sunulduğu modeller arasından kendine bir bikini al.



Tatile çıkma hazırlığı yapıyorsanız ve bir şeylerin eksik olduğunu hissediyorsanız tatil öncesi son durağınız olan Giyimex.com adresinde tüm eksiklerinizi giderebilirsiniz. Arkadaşlarınızın hadi artık kendine uygun bir bikini al dediğini duyuyor gibiyim. Sizde böyle düşüncelere kapıldıysanız yaza özel kampanyalarımızdan faydalanabilirsiniz. Peki, tatile daha keyifli çıkmanızı sağlayacak kampanyalardan haberiniz var mı?

Bikini Kampanyaları


3 Ürün Tek Fiyat Kampanyası

En kaliteli bikini modelleri arasından seçim yaparken uygun fiyat arayanlara özel kampanyamızda seçeceğiniz 3 ürünü sadece 129,90 TL fiyatla satın alabileceksiniz. Sadece bikini al kampanyası olarak değil bu kampanya sayesinde mayo, mayokini, pareo ve etek kategorilerinden de alışveriş yapabilirsiniz. 13 – 30 Haziran 2014 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyayı kaçırmayın!

5 Al 1 Hediye Kampanyası

Yine mayo bikini almak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat. Tatile çıkacakken birkaç bikini veya mayo almak istiyorsanız bu büyük kampanyadan mutlaka yararlanmalısınız. Çünkü siz 5 ürün alıyorsunuz 1 tanesini size hediye ediyoruz! Bu kampanya da mayo bikini kategorisindeki tek alt, tek üst ve etek ürünlerinde geçerlidir. Bir önceki kampanya gibi 5 al 1 hediye kampanyası da 13 – 30 Haziran 2014 tarihleri arasındaki alışverişlerinizde geçerlidir.

4 Ürün Tek Fiyat Kampanyası

Yine tek alt, tek üst ve etek ürünleri arasından en beğendiğiniz 4 ürünü alın ve tek fiyat ödeyin! Hadi ne duruyorsun bu kampanyalardan faydalanarak sende bikini al ve tatile hazırlığını yap! Bu kampanyada da seçeceğiniz 4 ürün için sadece 59.95 TLödeyeceksiniz. Fırsatlardan yararlanmak için elinizi biraz çabuk tutun!
 

Tüm ürünleri incelemek için http://www.giyimex.com/Bikiniler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder