25 Haziran 2014 Çarşamba

Bikinilerde Yeni Moda

Kavurucu sıcaklar kapıya dayandı ve tatile planları yapılmaya başlandı. Kimileri tatile çıkacakken kimileri çalışmaya devam edecek. Ama tatil yapmak için hazırlananlar bikiniler ile tatil öncesi alışverişine başladı bile.

Tatile başlamadan önce bayanlar ince bir alışveriş telaşına koyulur. Beyler bu konuda pek abartı göstermeseler bile hanımlar bu konuya çok önem verir. Eskiden olduğu gibi klasik mayolar ile tatile çıkmak istemezler. Bu yüzden en dikkat çeken bikiniler araştırılır ve aralarından birkaç tanesi satın alınır.  Tatil süresinde insanların gözünün bir nevi sizde olacağı düşünüldüğü zaman kadınlar eski moda demode mayolar ile tatil yapmaktan kaçınırlar. O yüzden tatile çıkmadan kendilerince veya modaya ayak uydurarak trend bikiniler arasından seçimlerini yapıp bu sorundan da kurtulurlar.


Ne seçeceğinize hala karar vermediyseniz sizlere sunacağımız dikkat çekici bikiniler arasından tercihlerinizi yapabilirsiniz.


Trend Bikiniler 2014


Pierre Cardin Bikiniler

Çoğu Pierre Cardin bikini modellerinde tak - çıkar kolaylığı olduğunu göreceksiniz. Onlarca farklı desen ve renkte olan bikiniler en uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz Giyimex.com adresinde tüm modelleri bulabilir ve sipariş vererek kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.

Pierre Cardin Straplez Balenli Bikini Desenli (Tak-Çıkar Push-Up)

Kırmızı ve beyaz renklerin hakim olduğu bu bikini modeli %80 polyamide, %20 elastane olarak üretilmiştir. Yaprak desenlerinin canlılığı ve straplez olan bu bikiniye en uygun fiyatla aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 

Pierre Cardin Dönen Straplez Bikini Desenli

Bu modelimizde de dönen straplez ve canlı renkler göz kamaştırıyor. Uygun fiyatı ve dudak uçuklatan taksit seçenekleriyle satışa sunuldu. Fırsatlardan faydalanmak için elinizi biraz çabuk tutmalısınız. 

Tüm mayo ve bikinileri incelemek için http://www.giyimex.com/Bikiniler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder